Direct bestellen

Maatschappelijk betrokken

Ons steentje bijdragen

Popi Pizza probeert haar steentje ook maatschappelijk bij te dragen. Maatschappelijke betrokkenheid betekent ook dat je keuzes maakt in waar je deze betrokkenheid zo veel mogelijk wilt benutten. Wij hebben besloten onze betrokkenheid dus wat dichter bij huis te houden.

Dat doen we door verschillende initiatieven waarbij onze focus ligt op het ondersteunen van mensen met een kleinere beurs en het stimuleren van sport en studie onder de jeugd.

Pay It Forward
Pay It Forward is een initiatief waarbij we maandelijks gratis pizza’s ter beschikking stellen aan mensen met een kleinere beurs en onze gasten uitnodigen hetzelfde te doen. Doe eens iets voor een ander, geven voelt goed!

Voedselbank
Tijdens ons 1 jarig bestaan hebben we bij de Tilburgse voedselbank gratis pizza’s uitgedeeld. Het was een top middag met mooie mensen die een extra steuntje en een handreiking goed kunnen gebruiken, we blijven dit met regelmaat doen.

Sponsoring
Wij vinden sporten belangrijk en sponsoren daarom regelmatig lokale sport evenementen waarbij de nadruk ligt op het in beweging krijgen en houden van de jeugd.

Studeren
Studenten krijgen bij ons standaard voordeel waardoor studeren niet alleen goed is voor je toekomst maar ook nog eens extra voordelig kunt genieten van de Popi Pizza’s.

Maatschappelijk Kinderverjaardag

Klant is koning

Onze gasten zijn bij ons echt koning! Daarom bezorgen wij enkel koninklijk lekkere pizza’s!

Met liefde

Onze Pizza’s worden met liefde bereid... Extreem vers en dat proef je!

Italiaans recept

Onze pizza’s worden bereid met verse Italiaanse producten volgens traditioneel Italiaans recept!

Steenoven

Wij bereiden onze Pizza’s in een traditionele steenoven voor de echte Italiaanse smaak!