Direct bestellen

Popi nieuws

Website

Popi Pizza’s nieuwe website online

21 May 2019

Hij lag al een tijdje op de plank maar nu eindelijk is de nieuwe website van Popi Pizza online. De website die vanaf dag 1 online heeft gestaan was wel weer eens aan wat opfrissing toe en na de recente veranderingen bij Popi Pizza op de vloer past een nieuwe website mooi in dit plaatje. Hiermee sluiten we een moeilijk 2018 af en gaan we vol frisse moed de toekomst tegemoet. Met vele acties, nieuwe gerechten en pizza’s en zelfs enkele pasta’s die we snel gaan introduceren.

Logo

Popi Pizza goes Greeeeeen

25 March 2019

Popi Pizza heeft per direct haar benzine scooters de deur uit gedaan en deze vervangen voor 3 electrische scooters voor het bezorgen van onze Italiaanse steenoven pizza’s. Bewuster omgaan met onze omgeving hoort bij het DNA van Popi Pizza en ook de reeds in gebruik genomen elektrische fietsen passen helemaal in dit beleid. Daarnaast vinden onze bezorgers de scooters super cool en rijden ze beter en sneller dan de voorgaande scooters. Win win dus en je zult ons voortaan op deze nieuwe scooters zien bezorgen!

Logo

Popi Pizza op zoek naar versterking

14 January 2019

Bij Popi Pizza zijn we altijd op zoek naar goed emensen. De juiste mensen om ons team te versterken en uit te dragen waar wij voor staan. Dus ben jij of ken jij iemand die deel uit wil maken van ons jonge team, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Eenvoudig via onze website in de sectie Werken bij Popi Pizza of per mail naar [email protected].

Logo

Popi Pizza versterkt zich met nieuwe manager

1 December 2018

Popi Pizza is een behoorlijke tijd op zoek geweest naar de juiste man om als manager van de bezorgformule aan de slag te gaan. Helaas heeft de vorige manager niet kunnen voldoen aan de verwachtingen en zijn er na zijn vertrek vele zaken weer terug gewijzigd naar de oude manier van werken, dit voornamelijk om de vroegere kwaliteit weer te kunnen waarborgen. Met Paul Sommer hebben we de manager gevonden die samen met oprichter van het eerste uur Robbert Boutkan Popi Pizza terug gaat brengen op het oude niveau. Vele nieuwe ontwikkelingen staan op stapel en zullen eind 2e kwartaal 2019 operationeel gaan zijn. Houdt hiervoor onze website en social media in de gaten.

Klant is koning

Onze gasten zijn bij ons echt koning! Daarom bezorgen wij enkel koninklijk lekkere pizza’s!

Met liefde

Onze Pizza’s worden met liefde bereid... Extreem vers en dat proef je!

Italiaans recept

Onze pizza’s worden bereid met verse Italiaanse producten volgens traditioneel Italiaans recept!

Steenoven

Wij bereiden onze Pizza’s in een traditionele steenoven voor de echte Italiaanse smaak!